Ring nu: 43908400
StepWell Optibrush

StepWell Optibrush

MULIGT MED OP TIL 4,1 LITER DESINFICERINGSVÆSKE PR. M²

 

NITRILGUMMIUNDERSTØTNING

 

NEM OG ENKEL VEDLIGEHOLDELSE

 

BØRSTEFIBRE SKRUBBER SÅLER RENE

 

ANTI-STATISK OVERFLADE

 

Er der en specifik desinficeringsløsning, jeg kan / bør bruge sammen med StepWell™ Optibrush-måtten, eller kan jeg bruge en hvilken som helst opløsning?

StepWell ™ Optibrush-måtten fungerer bedst med kvaternære ammonium- og brintperoxid løsninger, eller på almindelig sprog – traditionel desinficerings væske.

 

StepWell-måtten kan også bruges med kloropløsninger, men en overdosering af den anbefalede fortynding kan beskadige den tæppebelagte del af måtten.

 

Blanding af kemikalier kan være farligt. Brug passende forholdsregler, når du arbejder med kemikalier, og i særdeleshed, hvis du kombinerer dem.

 

Er der en bestemt kontakt / opholdstid anbefalet til måtten?

Måttens effektivitet til desinficering / desinfektion af sko og lignende afhænger af den kemi, som måtten er fyldt op med.

 

Som udgangspunkt vil en anbefalet desinficeringsvæske virke omgående.

 

Vi anbefaler at bruge produktet TG Go´Bright overfladedesinfektion, som samtidig er godkendt af fødevarestyrelsen under journal nummer 2018-29-7105-00529

 

Er der behov for ekstra måtter efter StepWell ™ Optibrush.

StepWell ™ Optibrush-måtterne er designet til at anvende den desinficerende opløsning på sko. Det anbefales at lægge en ekstra måtte i forlængelse til tørring, for at forhindre fugt i at sprede sig videre, og som samtidig måtte fjerne den sidste rest af snavs.

 

Vi anbefaler en Waterhog Classic måtte til denne del.

 

Er StepWell™ Optibrush-måtten vaskbar?

StepWell™ Optibrush er konstrueret med et materiale, der kan klare en kommerciel vask. Alt kommercielt vaskeudstyr og -processer er forskellige – hvorfor vi vil opfordre til at køre et par interne vaskeprøver, for at bestemme måttens levetid. Som udgangspunkt kan måtten vaskes kommercielt, og/eller i en almindelig vaskemaskine.

 

De fleste nøjes dog med en løbende støvsugning, og en pletfjerning efter behov.

 

Kan StepWell-måtten med logoer og i andre størrelser?


StepWell™ Optibrush kan indtil videre kun leveres i størrelserne 60x85 cm og 90x150 cm. og er ikke forberedt til logoer eller anden tekst.


Her henviser vi til den anbefalede Waterhog Classic måtte, som ligges i forlængelse.